Politica de confidentialitate

Prezenta declaratie de confidentialitate are ca scop principal sa arate cum colectam, utilizam si protejam datele tale personale conform noului Regulament European 2016/679 (GDPR - Regulament General privind protectia datelor cu caracter personal) privind protectia datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice.

Site-ul Magazinul de Baterii (magazinuldebaterii.ro) este operat de SC Chimszed Invest SRL, o societate inregistrata in mod corespunzator si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J12/3013/2008, cod de inregistrare fiscala RO24190174, cu sediul in Bulevardul Muncii nr. 223, Cluj-Napoca, judetul Cluj.

Datele pe care le colectam

Datele cu caracter personal sunt orice informatii cu privire la o persoana fizica identificata sau identificabila.

Datele personale pe care le colectam cand te inregistrezi in webshop-ul nostru sau cand cumperi un produs de la noi sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de livrare.

Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care folosim cookie-uri si cum colectam date cu ajutorul lor, atunci cand vizitezi sau utilizezi website-ul nostru, te rugam sa citesti sectiunea de "Politica de utilizare Cookie-uri".

Nu colectam informatii de la copii sub 16 ani in mod intentionat. Ei nu sunt publicul nostru tinta, deorece comercializam acumulatoare pentru vehicule, deci pentru proprietarii de autovehicule, motociclete etc., ceea ce presupune faptul ca utilizatorii webshop-ului nostru sunt persoane adulti cu permis de conducere. In cazul in care, un copil doreste sa efectueze o cumparare online in webshop-ul nostru, il rugam sa ceara acordul de la parintele sau tutorele lui si sa ne comunice.

Imputernicitii care prelucreaza datele

Operatorul este entitatea care stabileste scopul si mijloacele prelucrarii datelor personale, iar imputernicitul este entitatea care prelucreaza datele in numele operatorului.

Imputernicitii care prelucreaza datele tale personale sunt:

  • Platforma de e-commerce a webshop-ului nostru

  • Firma de gazduire a magazinului nostru online

  • Procesatorii de plati online

  • Soft de facturare si gestiune

  • Companiile de livarare/curierii

  • Procesatorii de plati online

  • Tertii integrati in site (Google Analytics, Facebook Login, Zopim Chat)

  • Contabila (Progam de contabilitate)

Scopul prelucrarii datelor

Toate datele personale pe care ni le furnizezi in calitate de utilizator beneficiaza de prelucrare numai in scopuri legitime, precum acela de a executa contractele cumparare-vanzare incheiate cu noi, adica de a-ti furniza produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar noi nu vom stoca niciun detaliu referitor la cardul tau.

Baza legala pentru colectarea datelor

Colectam si prelucram datele tale personale in baza unor temeiuri juridice si consimtamantului tau explicit. Ai posibilitatea sa te retragi de acest consimtamant in orice moment. Printre temeiurile juridice este necesitatea de a indeplini obligatiile contractuale reciproce in cadrul incheierii unui contract comercial la distanta.

Timpul de pastrare a datelor

Datele tale personale vor fi pastrate pentru perioada necesara in ceea ce priveste indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate si cat timp ne obliga legile in vigoare referitor la pastrarea documentelor comerciale (ex. factura).

Drepturile de care beneficiezi

DREPTUL LA INFORMARE

Ai dreptul sa fii informat cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

DREPTUL DE ACCES

Ai dreptul de acces la toate datele tale personale prelucrate.

DREPTUL LA RECTIFICARE

Ai dreptul la rectificarea, actualizarea datelor inexacte sau incomplete. Daca vrei sa modifici sau sa stregi o comanda recomandam sa ne contactezi telefonic sau sa ne informezi prin email.

DREPTUL LA STERGEREA DATELOR ("Dreptul de a fi uitat")

Poti obtine din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal care te privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau cand s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare.

DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PRELUCRARII

Poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, sau de exemplu cand prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor tale cu caracter personal.

DREPTUL LA OPOZITIE

Poti sa te opui prelucrarilor datelor tale personale. Exceptie este cazul in care prevaleaza interesele legitime ale noastre sau cand scopul este constatarea, execitarea sau apararea unui drept in instanta.

DREPTUL DE A NU FI SUPUS UNUI PROCES DECIZIONAL INDIVIDUAL AUTOMATIZAT

Ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, de emeplu in scopuri de marketing direct.

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

Poti primi datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod curent pentru a fi usor transferate catre un alt operator de date. In cazul in care vei solicita iti vom trimite toate datele tale personale in format .PDF, in 30 de zile, fara intarzieri nejustificate.

DREPTUL DE A SE ADRESA JUSTITIEI

Poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor tale personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Securitatea datelor

Depunem eforturi permanente pentru a creste nivelul de protectie a datelor cu caracter personal. Iti garantam ca informatiile tale personale sunt in siguranta la noi si la partenerii nostri, deoarece am luat masuri corespunzatoare, atat tehnice cat si organizatorice in conformitate cu legile si reglementarile privind protectia datelor personale, pentru a preveni orice risc (ex. distrugerea, pierderea, alterarea, comunicarea sau accesul neautorizat la date). In cazul in care totusi se va intampla o incalcare a securitatii datelor, avem obligatia sa informam Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in cel mult 72 de ore de cand am luat la cunostinta incalcarea.

Te rugam sa citesti in intregime aceasta declaratie de confidentialitate si sectiunea de  "Termeni si conditii" inainte de a comanda un produs pe site-ul nostru. Trebuie sa sti ca ai obligatia sa ne furnizezi date corecte, complete si actualizate si iti poti exercita drepturile tale prin transmiterea unei solicitari la sediul nostru prin posta sau online prin e-mail. In cazul in care nu esti multumit ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP: http://www.dataprotection.ro/).

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu politica noastra de confidentialitate, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@magazinuldebaterii.ro.

SC Chimszed Invest SRL

Sediu: Str. Romulus Vuia, nr. 174, Cluj-Napoca

Punct de lucru: Bulevardul Muncii nr. 223, Cluj-Napoca

Telefon: 0742283744

Email: info@magazinuldebaterii.ro