Baterii moto

Vezi Produsele

Standard

Volton Standard

Sunt baterii conventionale, care functioneaza cu electrolit lichid. Materialele folosite in procesul de fabricatie sunt de inalta calitate. Polipropilena ofera bateriei o rezistenta mare la diferentele de temperaturi, vibratii si socuri.

 

Yuasa YuMicron

Bateriile Yuasa YuMicron iti ofera un avantaj puternic fata de bateriile conventionale. Motocicletele, skijeturile, snowmobilurile si ATV-urile au nevoi speciale pe care le ofera bateriile Yuasa YuMicron. De asemenea, designul high-tech cu putere crescuta face ca YuMicron sa fie ideal pentru vehicule accesorizate sau pentru cele modificate. Separatoarele sale de inalta calitate permit instalarea a inca doua placi pe celula, pentru imbunatatirea performantelor la pornire cu 30%. Bateria are o viata mai lunga datorita incetinirii procesului de sulfatare. Fibrele de sticla "heavy duty" rezista la vibratii. Aceasta putere este un avantaj remarcabil pentru vehiculele puternic accesorizate sau pentru motoare de mare compresie. Curentul mare de pornire este un beneficiu important pentru o pornire usoara.

Atentie! Acest produs este livrat de catre producator fara electrolitul necesar pentru activare.


AGM High Performance MF

Volton

Sunt baterii fara intretinere (maintenance free) care folosesc tehnologia "lead-calcium". Datorita capacului care inchide ermetic bateria, nu exista riscul unei eventuale scurgeri.

Yuasa

Daca puterea superioara este prioritatea ta, aici gasesti ceea ce cauti. Yuasa inseamna putere, intretinere redusa si viata prelungita. Bateria Yuasa este alegerea perfecta pentru motociclete, scutere, ATV-uri, jetskiuri personale si snowmobiluri. Puterea de porinre este crescuta cu pana la 30%.

Technologia AGM elimina pierderea de apa, bateriile odata activate raman sigilate permanent, fara sa fie nevoie de verificarea nivelului de apa sau de acid. Viata mai lunga si perioadele de incarcare mai rare in timpul iernii sunt principalele avantaje ale acestui model. 

Bateria este expediata uscat, impreuna cu acidul necesar, care va fi adaugat inainte de prima utilizare. Dupa activare, bateria nu necesita intretinere, este sigilata total, iar acidul este absorbit complet de placile speciale. Nu exista posibilitatea scurgerii acidului, deci nu trebuie sa ai grija ca acesta iti va deteriora vehiculul.

 

Gel Type

Volton

Aceste baterii functioneaza cu electrolit gel. Sunt fabricate din ABS plastic, material care le ofera o rezistenta mare la socuri si temperaturi extreme. Capacul transparent ofera o vizibilitate in interiorul bateriei. Gelul ii confera bateriei moto un plus de performanta: capacitate marita, rezistenta superioara la temperaturi scazute si ciclu de viata mai lung.


Factory Activated

Volton

Aceste baterii au fost activate si incarcate din fabrica, ele pot fi montate imediat pe motocicleta fara a necesita alte operatiuni. Bateriile sunt inchise ermetic, aceasta tehnologie permite montarea in orice pozitie, fara a exista posibilitatea unor scurgeri. Aceste baterii au un grad foarte redus de autodescarcare si o durata de viata prelungita.

Vezi Produsele
[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 5371256
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem