Politica de returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului. 

Produsele returnate trebuie insotite de toate documentele de cumparare (factura, certificat de garantie etc.).

Cheltuielile de returnare vor fi platite de client si contravaloarea produsului returnat va fi restituita in 30 de zile de la preluarea produsului returnat.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta produsul returnat sau de a retine o suma din valoarea produsului returnat, in cazul in care produsul nu mai este in aceeasi stare in care a fost in momentul achizitionarii, deci nu poate fi vandut ca si un produs nou si trebuie readus la starea initiala.

*****

Model de retragere sugerat de MagazinulDeBaterii.ro, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014).

Stimati consumatori, prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Catre [aici se introduce numele, adresa postala si, daca este cazul, numarul de telefon, numarul de fax si adresa de e-mail ale profesionistului]:

Va informez/Va informam (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra (*) din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse (*)/prestarea urmatoarelor servicii (*)

Comandate la data (*)/primite la data (*)

Numele consumatorului (consumatorilor)

Adresa consumatorului (consumatorilor)

Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

Data

(*) A se elimina mentiunea inutila, dupa caz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

[profiler]
Memory usage: real: 6291456, emalloc: 5371640
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem